Sidor

onsdag, juli 17, 2013

Träningen flyter på...

Lika bra att avsluta dagen som jag började den...med träning. Jobbledig nu fram till på Måndag så jag tänkte träna på lite extra fram till dess eftersom tid finns. Det känns inte som någon större uppgift då träningen flyter på väldigt bra och enkelt nu en tid tillbaka. Att jag hittat rätt med min kost är en viktig nyckel men även att jag kör en mer varierad träning nu. Kvällens träning blev 90 svettiga minuter i skogen med MTBn. Rundade av träningen med att svänga förbi föräldrarna för en kaffe på uteplatsen. Nu är det bara att ladda om eftersom det är planerat ett distanspass tillsammans med Ricke och Gatensjö imorgon på landsväg. Lugnt tempo är visst utlovat men det har jag hör förut också och så slutade passet med FullFartFramåt! Nu blir det i alla fall en äggmjölkslatte + en kokosvisp i soffan för att fylla på med ny energi till morgondagens träning.

Inga kommentarer: