Sidor

söndag, juli 07, 2013

Träningspass mellan nattjobb...

Igår Lördag blev det inte mer än en promenad när jag vaknade men idag tog jag mig i kragen och rev av ett pass på landsväg. Mest lugnt tempo men det blev och 2 x 15 minuter EB för att väcka kroppen till liv. Nu bara en sista jobbnatt kvar av dom här tre och sen är det 14 dagar till nästa nattpass. 4 dagpass innan dess men då slipper jag vända på dygnet och det är alltid skönt. Inte helt enkelt att få till vettig sömn nu när det är ljus och varmt.

Äter samma lika idag som jag gjorde igår mest för att göra det enkelt för mig själv i min matplaneringen. Eftersom jag är en enkel människa blir det inte mer avancerat än så här...

# frukost, 4 ägg med en klick majonnäs + 1 msk kokosolja.

# middag, 300 g nötfärs(20%) som stekts tillsammans med lite vitkål. Serveras med en bra klick kryddsmör.

# kvälls/nattmål, äggmjölkslatte gjord på 3 ägg och 50 g smör. (det blir alltså 2 stycken under nattpasset)

Inga kommentarer: