Sidor

lördag, juli 20, 2013

Tur och retur Fjällnora...

När det var dax att plocka upp kameran ur ryggfickan på dagens träning för att dokumentera upptäckte jag att den visst låg kvar hemma, smart! Men det gick ju bra att träna utan kameran i ryggfickan också och det blev en fin runda på mycket eller mest skogs- och grusvägar. Det blev i alla fall MTB tillsammans med Sammy upp tur och retur Fjällnora. Ett kaffestopp i solen blev det där innan vi vände hemåt igen. Blev en riktigt fin runda som mätte 82 km med mest skogs- och grusväg. Blir kanske ett par km asfalt men inte mer. Tack för idag Sammy.

Sen har vi en dag igår också då jag inte orkade skriva här...ja inte av utmattning utan mer av ren och skön slöhet. Men kroppen fick sitt nere på SATS. Körde som vanligt mina inarbetade upplägg med intervaller på testcykel och roddmaskin innan jag tog mig an vikterna. Den här gången tog jag och lag till ett andra varv genom kroppen med vikterna. Det blev alltså en övning(1x20 reps) per muskelgrupp i ett högt tempo. Efter ett "cirkelvarv" upprepade jag cirkeln direkt igen. Nu blev det två varv men tre är tanken om 3-4 veckan eller när mina små muskler känns mogna.

Inga kommentarer: