Sidor

söndag, augusti 04, 2013

Avslutade med en riktig karamell....

Börja dagen med säkra kort, en äggmjölkslatte medan jag kollade av läget på den där grejen internet. Han nog med ett par eller tre timmar på balkongen innan jag drog på mig cykelkläderna för dagens träning. Skapligt vart idag också vilket inte gör mig något, varmt och hett är bara som bomull för kropp och själ. Enkelt upplägg på träningen, 90 minuter så hårt jag orka utan att stumna eller tappa intensitet. Lite sega ben i starten får jag erkänna men efter en 15-20 minuter släppte det och sen rullade det på fint och bra passet ut. Rundade av med en 30 sekunder lång MAXspurt viket satt som en riktig smällkaramell i båda benen. Pulsen svara liksom rätt bra när man har jagat upp den sakta och säker minuterna innan spurten dras igång på tung växel. Ja det här blev nog mitt sista landsvägspass eftersom jag nu lånat ut hjulen till Camilla fram till Ironman Kalmar den 17:e. Snabb tjej är värt forta hjul! Det blir alltså mycket träning med MTBn kommande veckor uppblandat med viktträning på SATS och ospårat i skogen.

Inga kommentarer: