Sidor

torsdag, augusti 08, 2013

Bra start på dagen...

Efter cyklingen igår kväll tänkte jag...först lite mat sen uppdatera bloggen...men jag vaknade i soffan klockan 02 och då kändes det inte som prio ett att uppdatera bloggen. Men här kommer bilderna från cyklingen igår kväll då jag var tillbaka i endurospåret igen. Det går liksom inte att få nog av alla härliga spår som slingrar sig fram och tillbaka, upp och ned, hit och dit i skogarna här runt Arlanda. Fick nästa ihop 2 timmar cykling innan jag var tillbaka hemma igen. Det blev helt enkelt en lagom sväng för en trött nattjobbare som nu vänder tillbaka dygnsrytmen till dag igen.

Den här dagen då har verkligen börjat bra med full fart direkt. Har redan hunnit med att ett träningspass nere på SATS, tvättat MTBn och kört ett par några maskiner med träningskläder nere i tvättstugan. Min plan nu...om det inte blir regn som prognosen lovar senare idag är att även klämma in lite cykling em/kväll men det lär visa sig... Nu är det i alla fall tid för frukost, en äggmjölkslatte som ska avnjutas ute på balkongen innan jag hittar på något nytt.

Inga kommentarer: