Sidor

måndag, augusti 05, 2013

Med en bra majonnäs...

Idag fick äggmjölkslatten vila som frukost alternativ då jag dammade av en tidigare(innan äggmjölkslattens tid) favorit, majonnäs och ägg. Simpelt och enkelt men rackarns gott med en bra majonnäs. Sen har jag även hunnit(än så länge) med en baconomelett med en lite sallad på spetskål, gurka, cocktailtomat efter träningen. Det är nattjobb som gäller nu och då blir det även två äggmjölkslattar någon gång under passet när magen tycker så...där har ni min mat dag/natt.

Träning blev det ju också. När jag rullade iväg var inte tanken att leta upp nya slingor på endurospåret bakom Arlanda men så blev det visst. Kom in på en som sedan ledde mig vidare och in på mer nytt och ocyklat för mig. Mycket stök och bök, upp och ned för berghällar plus magiskt fina partier bitvis. Nattjobb gjorde att jag fick avbryta mitt letande av nya endurospår/skogsstigar men jag får helt enkelt leta vidare där jag slutade idag efter nattpassen. 2:35 i rulltid blev dagens övning.

1 kommentar:

Anonym sa...

Tänkte direkt på Hellmanns när jag såg rubriken, och jag ser att även du har blivit upplyst :)