Sidor

torsdag, augusti 15, 2013

Tillbaka i dagrytm...

Ja då är jag tillbaka i dagrytm igen efter mina nattpass vilket känns skönt. Inte för att jag har några problem att jobba natt men att jobba och leva dag är betydligt lättare och skönare för kroppen. För att mjuka upp kroppen lite lätt började jag med att snurrar runt på utryckningsvägarna runt Arlanda flygplats med ett par avstickare in på endurospåret. Rullade ihop 2 timmar i rulltid. Trots gårdagens regn var det förvånansvärt torrt och fin på skogs- och grusvägarna, även så inne i skogen. Fint väder idag och så är det visst utlovat i morgon också vilket känns trevligt redan nu.

2 kommentarer:

Unknown sa...

Älskar bilderna!

Ska äntligen få tummen ur och köpa mig en ny kompaktkamera efter att min gamla gett upp för ett bra tag sen (har kört iPhone 4S och det funkar men inte mer).
Vilken kamera kör du med?
Och rekommenderar du den eller någon annan nyare som passar till att ta "cykelkort-on-the-go"?
Funderar på om de nya kamerorna med WIFI är något att ha också.

I grund och botten vill jag ha en smidig kamera att lägga i fickan (inte nödvändigtvis vattentät) med ett bra objektiv för att få djup å skärpa i bilderna (zoomen är skit samma).

Niklas Källström sa...

Tack!

Mejl kommer Oscar.