Sidor

fredag, augusti 02, 2013

Trött nattjobbare...

Hade ställt klockan på 12 för att inte sova bort hela dagen efter nattens jobbpass men trött som jag var blev det blev det bara en förflyttning från säng till balkong. Efter ett gäng timmar där ute samla jag i alla fall kraft till fysisk aktivitet. Lite drygt 2 timmar med MTBn i endurospåret gjorde gott känner jag nu. Nu när det har varit så varmt på dagarna har det verkligen inte varit helt enkelt att få till bra söm dagtid vilket har gjort mig mer seg än vanligt nu när jag är inne i ett block med mycket nattpass. Men nu har jag i alla fall två dagar ledig innan det är dax igen för mer nattpass. Orkar jag upp till samlingen 09:30 imorgon blir det landsvägsträning tillsammans med grabbarna men det får nattens sömn avgöra...

Inga kommentarer: