Sidor

lördag, september 07, 2013

Börja i dimma och sluta med sol...

I dag blev det ett distanspass tillsammans med cykelklubben. Rullade bort mot samlingen vid 9-tiden i en mystisk dimma som låg tjock och tät ute vid Skånela där vi(jag, Ricke, Robban och Vindal) skulle möta upp väsbygänget som skulle hålla 30+ fart. Det rullade väl på i en 33-35 km/h fram till en mil utanför Rimbo där vi skulle ta ett planerat kaffestopp...nu hände det något med farten som snabbt trissades upp till bra fart trots den kuperade vägen sista biten in mot Rimbo...nu var det mer eller mest 45+ fart och folk åkte av på löpande band och när vi rullade in i Rimbo var gänget kraftigt reducerat milt uttryckt. Jag kan erkänna att ett par förningar till och jag hade också varit rökt. Efter en kaffe i solen på Café RimboBiten rullade vi hemåt igen mot Märsta. Det gick bättre nu med lagom fart för alla förutom ett par rejäla fartökningar som gjorde klunga liten igen men när vi lugnades oss där framme väntade vi in och höll ihop tills det var dax igen för full fart framåt!

För att kunna ta bilden här under fick jag göra ett ryck för att få lite tid på mig att hoppa av cykeln och plocka fram kameran...när gänget passerade i full fart hörde jag...nu kör vi så får Niklas kämpa...upp på cykeln direkt och en spurt-minut senare kunde jag med summa ben komma in på siste mans hjul å så ser man hur dom ler lite skönt. Tack för idag grabbar och tack för ett riktigt bra träningspass. Ni är verkligen starka trots att "jag hinner knappt träna längre pga jobb-villa-familjen".

Inga kommentarer: