Sidor

onsdag, september 04, 2013

En liten morot...

Tror jag råkade ut för någon typ av bloggtorka efter mina nattpass men här kommer i alla fall ett livstecken. Det får väl helt enkelt bli som det blir med uppdateringar till jag är på hugget igen...tror också jag skulle behöva något mål att sikta på lite längre fram som en liten morot. Vad det skulle kunna vara har jag inte kommit fram till än så jag får väl fundera på... Idag blev det i alla fall MTB i skog och mark runt Arlanda Flygplats.

3 kommentarer:

Mr.King of the Kaj sa...

EN morot kan ju vara att JOBBA lite mer och hårdare? ;) Eller kanske köra lite fler lopp? Eller helt enkelt göra som jag säger när jag säger det!! ;)

Niklas Källström sa...

Jobba hårdare...jag kollade precis på en bild(spionbild från kajen) i mobilen och inser att jag kan ligga kvar i soffan med gott samvete ;)

Mr.King of the Kaj sa...

Hahaha..:)