Sidor

måndag, september 09, 2013

Lupine Betty R 14...

Idag kom UPS med en fint paket från min samarbetspartner Lupine jag har genom bloggen. Kan inte mer en säga stort tack Lupine! för i paketet låg bla. ett kit Lupine Betty R 14 2014 som är en helt ny modell och levererar hela 4500 lumen! Det här ska bli roligt att testa i skogen. Ljust värre och lumen i massor blir då jag även har 2013 modellen av Betty och den gör inte direkt bort sig om jag säger så...laddning pågår av båda batterierna nu för jag måste bara ut och testa. Den nya Betty R 14 kommer jag köra med på hjälmen då den går att styra trådlöst med en liten remote från styret.

9 kommentarer:

Robin sa...

Oj oj, bara laddaren ser ju påkostad ut :)

Niklas Källström sa...

Lupine har verkligen inte tummat på kvalitén :)

Anonym sa...

4000 lumen. Jag som nyss beställt en 1400 lumens lampa från XXL. Hoppas den räcker i skogen...
/Mikael S

Niklas Källström sa...

4500 lumen om jag får be :) sen får du nog runda av lite neråt på dom där Kina-lumen ;) Men prisvärda är dom.

Mr.Underbetald sa...

Som sagt, mycket vill har mer! Gäller det även lökeriet på jobbet? ;)

Jonas sa...

Får man tag i en sån där så behöver man inte vara mörkrädd över priset ;P Snygg och säkert sjukt bra... Men!

Niklas Källström sa...

Snygg och sjukt bra ja Jonas :) Fina nattbilder kommer förhoppningsvis i morgon Torsdag...

Anonym sa...

Testade 1400-lumens lampan ikväll på Knivstas MTB-spår. Fungerade bra att cykla i kolmörker! Kineserna kan dom med :-)
/Mikael S

Niklas Källström sa...

Om inte annat så är dom väldigt prisvärda Mikael.