Sidor

torsdag, september 19, 2013

Pannlampscykling...

Jag tror banne mig att gårdagskvällens pannlampscykling botade det sista av mitt ryggskott för nu känner jag knappt av det. Kom ihåg var du läste det här först när du läser det i nästa upplaga av Vårdguiden...muskelstimulering med CEFAR:en + Voltaren gel + pannlampscykling = ryggskott fix!

Efter gårdagskvällens pannlampscykling med en Lupine Betty R14 och en Lupine Betty R12 känns det som en lyckad kombination i mörkret. Ja det finns väl egentligen inte så mycket mer att önska vad gäller ljusflöde...

6 kommentarer:

Dessi sa...

Imponerande! :) Snygga bilder!

Vaktis sa...

Är verkligen Lupine godkända av Geologen och HåkanC...

Niklas Källström sa...

Tack Dessi!

Tror inte det, Lupine faller nog på priset. :)

Mattias sa...

Hej!
Lite intresserad av en sån och undrar hur länge batteriet räcker i verkligheten?

Jonas sa...

Snygga bilder =) Värt vänta på!

Niklas Källström sa...

Mattias, jag har inte testat att "bränna ur" batteriet totalt med koll på tiden men Lupine håller vad de lovar är min erfarenhet. Men jag kan ju testa om du vill?

Tack Jonas!