Sidor

tisdag, september 17, 2013

Trasig rygg...

Ryggskott deluxe är läget här nu...med förra veckans tänkta pannlampscykling blev det inte mycket med då jag hjälpte till hemma hos Ricke och Elin med att lägga nytt underlag på deras uppfart av det större slaget. Flera dagar med tungt markarbete gjorde viss den här kroppen spröd för på jobbet i helgen knäppte det skönt till i ländryggen och nu är jag allt annat än mjuk, rörlig och följsam. Har nu börjat bearbeta ryggen med CEFARen och Voltaren salva så får vi se om det går att rädda den här gamla kroppen? Jag jobbar dag nu i helgen och då vore det fint om jag kunde börja jobbpendla lite lätt för att väcka upp den här kroppen till liv igen.

4 kommentarer:

Jonas sa...

Lät ju inge vidare alls... Satt ju här och vänta på saftiga, snygga, bilder! Du får krya på dig... Och tveka inte att överväga en kiropraktor ;-)

Mr.Fit sa...

Ojojoj...jag ska inte säga mer.. ;) Krya sig gamling!

Niklas Källström sa...

Tack! Tanke finns på naprapat Jonas men först tänkte jag bearbeta ryggen lite själv och se vad det ger för effekt...

Spar det till på Fredag för så dyker jag upp på jobbet till er stora glädje! :)

Jonas sa...

Ja det kan ju vara så att det tunga arbetet skapa en inflammation... Vilket också är lätt att dra på sig! (Repeterande rörelse) hur som...krya