Sidor

fredag, oktober 25, 2013

Ett stim med stora älgar...

Den satt fint! har precis avnjutit en stor äggmjölkslatte lätt tillbakalutad i soffan där solen titta in och värmde upp skönt. Äggmjölkslatten har verkligen blivit en favorit oavsett tid på dygnet och då speciellt när jag jobbar natt. 30-50 gram smör + 2-3 ägg som jag mixar ihop i en bägare med stavmixer och som sen slås över riktigt starkt kaffe i en stor lattemugg. Mättande och gör så att man mår som en prins efteråt.

Men innan den här lyxen började dagen med rakt ut i skogen med två riktiga hårdingar när det gäller ospårad terräng med snabba skor. Blev upphämtad av Ricke och Morgan strax innan nio för färd mot skog lite längre bort. Inte nog med att vi jaga ifatt ett stim med stora älgar, drog som en avlöning tyvärr när vi dök upp som gubben i lådan...vi hittade även benrester från något forntida rovdjur eller nått typ! Ja nu är frågan vad jag ska hitta på i eftermiddag när förmiddagen blev så här bra och spännande...det jag siktar på nu en sväng med cykeln på småvägarna bakom Arlanda ett par timmar.

5 kommentarer:

Mr.Trailrunner sa...

Trail-löpning is tha shit!!! Nästa gång vill jag med! :)

Niklas Källström sa...

Pallar du bara med vilda djur och benhögar så... ;)

Mr.Trailrunner sa...

Lite fornlämningar eller små kaniner har aldrig skrämt mig.. ;)

Hopyard sa...

käken är är inte forntida. Den är från en ekorre, syns väldigt tydligt på tänderna. Jag bor på landet och kan det mesta som rör skog och mark.

Niklas Källström sa...

Inte omöjligt, allt som levde då var gigantiskt så en köttätande jätteekorre låter rimligt :)