Sidor

torsdag, oktober 31, 2013

Posten har lyckats...

Dagen startade med två koppar kaffe med kokosolja medan jag kolla av bloggar jag följer som uppladdning inför dagens träning lätt tillbakalutad i soffan. Jag hade ju tänkt ett distanspass på cykeln men nu fick det bli dryga 2 timmar med ett par Salomon XA Pro 3D Ultra 2 GTX skor i ospårad terräng i skogen bakom värmeverket. Tillbaka hemma igen efter träningen blev det det en fin äggmjölkslatte gjord på 60 gram smör och 4 ägg. Nu blir det en promenad ner till COOP för att hämta ut en paket. Ett paket från Tyskland med ett par riktigt sjyssta och lätta trekking stavar jag ska ha när jag som idag tränar i ospårad terräng allt för att aktivera större del av kroppen. Jag hade även hoppats på leverans idag av ett stort paket från Rose med mina vinterkläder men Posten har lyckats(igen) och vet just nu inte riktigt var mitt paket är...beiget Posten!   


7 kommentarer:

Mr.Trailrunner sa...

En Äkta trail-löpare använder INTE stavar i skogen Niklas!!

Anonym sa...

Hädelse att förstöra kaffe med kokosolja

Niklas Källström sa...

Trail...springa stig kan man ju göra men här är det ospårad terräng rakt ut i skogen som gäller!

Mr.Snyggo sa...

Och det är ju det jag menar!! Ospårat..din klenis! ;) Stavar används till fjälls när det är riktigt långbrant!

Niklas Källström sa...

När sprang du å Bettan ospårad terräng senast... ;)

Anonym sa...

Inte så mycket med Bettan men med TNT blir det ju hela tiden. :) OCh jag saaaaknar sladden till lampan..tack! :)

Niklas Källström sa...

Kom förbi jobbet inatt så kan du få den ;)