Sidor

måndag, oktober 21, 2013

Såld och ny 2014 MTB är...

Tillbaka i skogen med med skor, två timmar ospårad terräng räckte för att jag skulle känna mig mer än nöjd. Annars har det väl inte hänt så värst mycket mer som ger hög plus. Men grejer har det hänt...årets MTB, Rose Mr Ride 8 såldes precis, tack M för snabb och smidig affär! Ny 2014 MTB är nu i process nere nere i Tyskland, toppen! Har också uppgradera lite i utrustningen för min träning i ospårad terräng, bilder kommer under veckan.

Många härliga timmar träning i skogarna runt Arlanda, i endurospåret och på alla utryckningsvägar har det blivit med MTBn i sommar. Men nu blir det till att invänta den nya och istället hålla mig på landsvägen när det är cykling som gäller.

2 kommentarer:

Mikael Kippilä sa...

Halloj.

Nyfiken, vilken modell blev det?
Ska själv lägga en order på en Thrill Hill under veckan men velar vilken färg jag ska ha...

Niklas Källström sa...

Vad det bli tänkte jag hålla på ett tag till ;)