Sidor

lördag, november 30, 2013

Distanspass med grabbarna...

Trevligt distanspass med grabbarna blev dagens facit. Rulla iväg kl 08 för att hinna ut till Skånela hof där vi skulle träffa kl 08:30 hemma hos Ricke. Det blev jag, Ricke Morgan och Allan som fick ihop en fin runda i morgonsolen på väg upp genom dimman som lågt tät på åkrarna. Spårhunden Ricket hade knåpat ihop en riktigt fin runda som mest höll sig på  traktorvägar mellan åkrar och bondgårdar plus lite skogsstig, skogs- och grusvägar. Efter två timmar var vi tillbaka i Skånela där Morgan och Allan rullade hem medan jag stanna till då Ricke bjöd på en kaffe.

Eftersom jag skulle skarva på distanspasset så passade jag på att fylla på termosflaskorna med varmt vatten. Det blev en timme till för mig innan jag landade hemma igen med 3:08 i rulltid och en början till att känna mig matt i benen. Eftersom passets kördes på tom mage och utan att tillföra någon energi kändes det rätt gott att få avnjuta en sen frukost i soffan. Stor portion kokosgröt, 4 ägg, 2 msk kokosmjöl, 2 dl kokosgrädde som serverades med hallon, blåbär, blandade nötter, kokosflingor, och kokosgrädde. Tack för idag grabbar!

Inga kommentarer: