Sidor

fredag, november 01, 2013

Hyfsad fingertoppskänsla...

Tog och värmde upp kroppen inför min nattjobbarhelg med att rulla ut i Roslagen på fina småvägar i 2 1/2 timme. Tur eller
rutinerat...jag rullade i alla fall in vid porten precis när det började regna...hyfsad fingertoppskänsla skulle jag säga. Efter dusch blev det mat, kycklingfilé med färsk spenat och kryddsmör. Nu får det bli någon timme på soffan innan det är tid att åka till jobbet första jobbnatten(18:30-07:00) av tre.

6 kommentarer:

Unknown sa...

Hej!

Tack för en trevlig blogg, både gällande text och bilder. Testade att göra bacon-ägg muffins i morse och det blev jättegott! Tack för tipset! Jag cyklar också med en Rose, en DrZ 4 2013 som jag köpte i våras. Är väldigt nöjd med cykeln! Övervägde länge mellan Canyon och Rose, men det var den alldeles ypperliga personliga servicen jag fick av representanten Mats som gjorde att jag valde Rose. Har inte ångrat mitt val!

Hälsningar Jan, Korsholm, Finland

Niklas Källström sa...

Tack själv! Ja baconmuffinsarna är riktigt goda och blir riktigt snygga :) Ja den service som Mats och Jenni ger är verkligen världsklass!

Hopyard sa...

fingerspitzengefühl.. Det låter så bra på tyska!!

Unknown sa...

Javisst Jenni får vi inte glömma! De gör ett toppenjobb båda två.

Katja sa...

Är de bra, dina rose-lobstrarna? Söker ett par riktigt varma men ändå smidiga vintervantar att cykla med.

Niklas Källström sa...

Tre pass gjorda med dom och har inget att klaga på. Känns riktigt varma(nästan för varma för temperaturen som är nu) och kommer säkert fungerar fint ner till många minus. Smidiga ja!