Sidor

torsdag, november 07, 2013

Min nya investering...

Tillbaka på SATS igen och med samma lika upplägg som i tisdags. Känns inte(just nu i alla fall) som jag kommer ändra så värst mycket i det här upplägget under vintern då känns bra och rätt för vad jag vill uppnå. Efter det här blev det stan direkt för att investera lite...först en hamburgerpress på Clas Ohlson innan jag tog tunnelbana ut till Markus på Alviks Cykel. Här blev det lite skitsnack och en blå styrlinda innan jag tacka för mig. Den här blå(rätt blå) styrlindan kommer gifta sig fint på Monarken.

Hemma och tillbaka i lägenheten igen blev det en sen lunch och invigning av min nya investering hamburgerpressen. Dubbelburgare med blåmögelost emellan och smörslungad grönkål. Eftersom det är jobbhelg som gäller nu så blev det tillverkning av matlådor som även blev min middag. Baconlindad kycklingfilé med gräddstuvad spets- och grönkål plus en liten blandsallad. Lupinens batteri till framlampan är laddat så nu är jag mer eller mindre redo för jobbpendling med start klockan 05 imorgon för en timmes cykling innan jobbet. Siktar även på en timme efter jobbet också och det är vad det får bli dom här tre dagarna Fredag-Lördag-Söndag.

2 kommentarer:

Patrik Skolling Möller sa...

Var köpte du hamburgarpressen?

Verkar smutt. :)

Niklas Källström sa...

Clas Ohlson.
http://www.clasohlson.com/se/Hamburgerpress/34-3159