Sidor

fredag, november 01, 2013

Posten levererar...

Posten höll vad dom lovad mig igår...dom levererad det till mig nu på förmiddagen efter ha lyckts dribbla bort mitt paket under ett par dagar. Men nu är paketet här mina nya Rose vinterkläder dom försett mig med, tack Rose för vårt samarbetet genom bloggen! Nu är jag absolut dressad med vinterkläder för hela kroppen från topp till tå plus lite till. Den nya serien Rose PRO II matchar och gifter sig fint med mina nya glasögon(Matt Gun med båge och lins i metallic finish) från X-Kross. Allt för att kunna färgmatcha har jag en röd och vit hjälm(Las Squalo) men nu skulle jag kunna tänka mig en mattsvart hjälm också. Tyvärr finns inte Las Squalo i mattsvart så det blir till att leta utanför Las sortiment. Det ska alltså vara en hjälm i mattsvart utan en massa stripes och ränder, det är stilrent som gäller!

2 kommentarer:

Henke sa...

Schysst att få såna leveranser med jämna mellanrum :)

Niklas Källström sa...

Kan bara hålla med :)