Sidor

söndag, december 29, 2013

Endurospåret i 3 timmar...

Bjuder väl på några bilder från dagens träning...nötte på i endurospåret i skogarna runt Arlanda flygplats. Det var även ett par enduroåkare som var ute och lufta sig och sina endurohojar. Trots allt regn senaste tiden är det förvånansvärt torrt i spåren. Dom partierna där det är riktigt blött och geggigt går det oftast att tråckla sig förbi lite snyggt med tungan rätt i mun. Dock gäller det att vara på sin vakt för alla såphala rött och berghällar om man inte vill syna marken vilket är lätt gjort bitvis. 3 timmar fick jag ihop innan det böja skymma och jag fick styra hemåt igen. Det blir väl ett par dagar till i lugnt tempo här i bloggen innan det är dags att börja uppdatera lite mer frekvent igen på andra sidan årsskiftet.

4 kommentarer:

Jonas sa...

En Nikon ? ... Imponerande att dra enduro med en Nikon i hasorna :-) Som vanligt , väldigt fina kort!

Niklas Källström sa...

Tack! Stämmer bra Jonas, en Nikon D7000. Det blir nog mer ofta så framöver då jag har investerat i en sport-foto-rygga som gör det möjligt och mer smidigt att plocka med systemkameran ut.

Anonym sa...

Vart finner man dessa spår? Vilken del av Arlanda börjar man? Har sett dina bilder därifrån och är riktigt sugen på att åka dit (bor Uppsala).
Kanske du kan göra ett blogginlägg med karta?

Tack!
Med vänlig hälsning,
Erik

Niklas Källström sa...

Det är inte helt lätt att enkelt förklara vart och hur alla spår slingrar sig. Sök efter "Lilla Starrmossen" på Eniro karta, där i skogarna(mot 3e banan) finns det en hel del endurospår lätt att komma åt. Lovar ingen men kanske ett blogginlägg till efter helgen om endurospåret.