Sidor

fredag, december 13, 2013

Enkelt men jobbigt upplägg...

Då är min spinningpremiär avklarad. Ett CyclingPulse pass senare med mjuka och spröda ben blev en bra start på fredagen. Det här blir ett bra komplement att slänga in lite då och då till min övriga träning. Nästa vecka har jag bokat in mig på två pass där 30-20-10 passet känns helt rätt för mig. Enkelt men jobbigt upplägg med 30 sekunders låg ansträngningsnivå, 20 sekunder medel intensitet för att på sista 10 köra på max. Intervallupplägget upprepas 5 gånger följt av 2 minuters återhämtning för att sedan starta om på nytt.

Eftersom dagens pass inte börja fören 11:30 fick det bli en frukost när jag vaknade. Kokosgröt som serverades med hallon, blåbär, nötblandning och kokosgrädde. Lunch efter träningen blev en klar favorit men som inte gjorts på ett tag, ägg- och baconmuffins med sallad. det blir väl något mer i matväg ikväll för att ladda om och upp inför morgondagens träning.

1 kommentar:

Mr.Snyggo sa...

Det är du och brudarna ser jag.. ;)