Sidor

måndag, december 02, 2013

Fix å trix dag...

Ny veckan startade med ett träningspass nere på SATS. Idag bytte ut mina tabataintervaller mot 10 st 1:or med 2 minuter aktiv vila(100 watt) på testcykeln. Sen blev det som vanligt med vikterna, högt tempo med minimal vila mellan seten, 20 reps/set och 2 set/övning kroppen igenom.

Resten av dagen har mest handlat om fix å trix här hemma för att se till att allt är förberett för kommande jobbdagar. Tvättstuga, städning av lägenhet och tillverkning av jobbmatlådor(köttfärs med rödkål, brysselkål och kryddsmör) plus ett gäng som åkte in i frysen. Nu ska jag bara sätt batteriet till cykelbelysningen på laddning innan jag drar mig tillbaka till soffan en stund innan sängen kallar för lite skönhetssömn. Det är alltså dagjobb som gäller Tisdag-Onsdag-Torsdag. Jobbpendling med någon trevligt jobbig intervall är det jag har att se fram mot med start klockan 05 imorgon.

Inga kommentarer: