Sidor

torsdag, december 12, 2013

Korta hårda intervaller...

Körde mitt lyckade upplägg från senast jag jobbade dag men idag kom jag iväg i riktigt bra tid då det varit kurs i dagar tre med tidigt slut idag. Jobbpendling raka spåret hem i ett bra tempo, fick verkligen inget gratis då hård motvind var läget. Snabbt klädbyte hemma för att sedan snabbt förflytta mig ner till SATS på min gubbcykel. Uppvärmt och klar var jag ju så det blev direkt upp på testcykeln för mina korta hårda intervaller. Muskla upp mig lite också med vikterna snabbt så hela passat på timmen.

Hemma igen blev det middag, kycklingfilé med kryddsmör, romansallad, färsk spenat och cocktailtomat. Dagens övriga matintag...liten äggmjölkslatte till frukost och kryddstark köttfärs med spetskål och brysselkål till lunch.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej, är det smör du käkar till??

//paesan

Niklas Källström sa...

Ja, extrasaltat smör.