Sidor

måndag, januari 06, 2014

Lika bra att passa på...

Ja det blev även en sväng ut i skogen på MTBn idag också. Lika bra att passa på medan det milda vädret håller i sig för till helgen säger väderprognosen minusgrader och det låter inte bra för mig med noll dubbdäck. Men det är inte värre än jag får styra om till träningen till landsvägen med crossen som är försedd med dubbdäck. Det lär bli mycket av den varan dubbdäckscross på landsväg då jag ska jobba ren dagtid nu i veckorna två med start imorgon. Eftersom jag inte börjar förrän kl 08 så siktar jag in mig på att få till lite längre jobbpendling än vanligt som när jag börjar kl 06:30. Vad jobbpendlingen hem efter jobbet bjuder på får dagens känslan i kroppen styra.

Resten av dagen har mest gått i fix å trix för att vara redo och okfri i veckan. Tvättstuga och tillverkning av ett par matlådor så jag överlever dom kommande dagarna på jobbet. Enkelt och lätt ska det vara så därför blev det samma lika till middag som i mina matlådor. Kycklingfilé med smörstekt bryssel- och rödkål och en klick kryddsmör. Startade upp dagen med en äggmjölkslatte och tänkte avsluta dagens matintag med en skål kokosvisp och lite frysta bär.

Inga kommentarer: