Sidor

onsdag, januari 08, 2014

Svaga ben och sjukt klena muskler...

Bra jobbpendling igår med dryga timmen i båda riktningarna. Då var det lite annat idag och då speciellt hem från jobbet då benen kändes mest gamla och trötta. Det blev i alla fall dryga 40 minuter följt av direkt-snabb-klädbyte för att sedan ta gubbcykeln nere till SATS för att ge musklerna en omgång. Får nog lägga in en växel till med vikterna eftersom jag "sjukt klen muskler" eller "du är ju svagare än min mamma" (citat av Mr. Fit från lunchrummet idag. Svag som jag är orkade jag i alla fall med en middag när jag kom hem...omelett med salami, fetaost, cocktailtomat, färsk bladspenat som serverades med kinakål och färsk bladspenat. Nu är det bara att ladda om och hoppas på piggare ben till morgondagens jobbpendling.

Inga kommentarer: