Sidor

onsdag, februari 05, 2014

Rose levererar...

Så trevligt! Idag kom min andra 2014 cykel från Rose som jag samarbetar med genom bloggen sedan ett antal år tillbaka. Jag kan inte mer än vara och är mycket tacksam till samarbetet då Rose verkligen har ställt upp och varit mycket hjälpsamma på alla satt och vis. I slutet av November fick jag min Rose Count Solo 3 2014 som är en hardtail och den här gången blev det en heldämpad Rose Thrill Hill 2 2014. Eftersom vintervädret är mindre roligt nu med tö och slask låter jag nog min Thrill Hill premiärcykling ute i skog och mark vänta något vecka eller så. Får helt enkelt njuta av den så länge med att torrcykla lite i lägenheten i väntan på live ute.

Inte bara paketöppning idag utan även ett träningspass nere på SATS. Ledig dag idag och imorgon mellan jobbpassen vilket gör det möjligt att träna på dagen när det är lite lugnare med folk på SATS. Det har blivit ett par träningspass på kvällstid nu när jag jobbat dag och det är lite för mycket folk då på kvällstid för min smak. Förmiddag eller mitt på dagen är mer min tid på SATS.

5 kommentarer:

Ricke sa...

ut å skita ner den.nu

Niklas Källström sa...

Lite bättre väder först :)

Anonym sa...

Riktigt snygg cykel, skall bli kul att läsa vad du tyckte om den när du kört den ett tag!

Nu vill vi ha vår så man kan cykla racer på allvar ute, men tills dess så rullar jag på MTB`n.

//Mattias

Henke Nilsson sa...

Grymt med ett sådant samarbete, att få cyklar hemlevererade i tid och otid :)

Två funderingar då du verkar välja att köra på tub på din landsvägshoj. Vad är fördelarna med att köra tub och hur tycker det funkar med bromsverkan på kolfiberfälgarna?

Niklas Källström sa...

Mycket glad, nöjd ock tacksam med Rose är jag :)

Det är inte tub utan Zipp 808 kanttråd. Inga problem med bromsverkan om man använder rätt bromsklossar avsedda för kolfiberfälg. Men visst, vid regn är nog en fälg med alu-bromsyta något bättre men inget att oroa sig för tycker jag.