Sidor

torsdag, april 10, 2014

Ledigheten är över för den här gången....

Äntligen lite sol och trevligt väder efter ett par dagar med mindre roligt väder med regn och regnskurar i tid och otid. Det blev dock cykling mellan skurarna dom dagarna men idag blev det mer av träning i sol. Ledigheten är över och nu är det dagpass som gäller Fredag-lördag-Söndag med jobbpendling i dagarna tre. Det blir med MTBn så jag kan nöta utryckningsvägar och endurospår under jobbpendlingen.

Inför jobbpass blir det alltid lite fix å trix för att vara okfri när jag kommer hem sent och ska upp tidigt igen som nu med dagpass. Matlådor är check...kycklingfilé med broccoli, brysselkål, gröna bönor, rödlök och kryddsmör. Körde viss punka senaste träningen på min Thrill Hill och idag gjorde jag ett ryck med att byta till ny slang. Det där med att laga slang är inte riktigt min grej så ny slang är det som gäller här vid punktering. Det om det och nu soffan en stund innan det är dags att dra sig tillbaka mot sängen för sömn då klockan ringer 04.45 som vanligt vid dagpass.

2 kommentarer:

Unknown sa...

Bokeh-fest! Nice jag gillar

Niklas Källström sa...

Så blir det med en 85mm 1.8 med ut på träningen :)