Sidor

torsdag, april 24, 2014

Ny cykelleverans från Rose...

Trevligt! då är min tredje cykel i år från Rose levererad. I cykelkartongen låg det en ROSE XEON CW 4400 2014 med ett par MAVIC COSMIC CXR 80 T hjul, toppen! En riktig pärlar måste jag erkänna och lika snygg i verkligheten som jag hade hoppats på. Riktigt stort tack till Rose för allt och mitt samarbetet jag fått genom bloggen. Jag har även hunnit med en lite runda på dryga timmen med den på småvägarna bakom Arlanda nu ikväll. Efter bara ett par mindre justeringar(vrida upp styret och skjuta sadeln lite framåt) under rundan sitt jag nu i det närmsta lika som på min andra racer. Det lär bli ett antal mil på den här kommande dagar för att få känna på den ordentligt. Känns sittpositionen lika bra som nu direkt efter ett par längre träningspass blir det till att kapa av överflödigt gaffelrör som sticker upp över styrstammen. Längtar redan till morgondagens träning på landsväg.

2 kommentarer:

Dessi sa...

Frän! :)

Niklas Källström sa...

Och väldigt tacksam till mitt samarbete med Rose.