Sidor

tisdag, april 01, 2014

Trött nattjobbare...

Jösses vad seg jag känt mig efter helgens nattjobb men idag blev det träning. Hade tänkt komma ut igår också för att rulla av nattjobbet men det stannade dock vid en tanke. Men idag blev det två bra timmar MTB tillsammans med Ricke. På väg ut till Ricke fick jag njuta av en skur snöblandat regn och kalla vinda så då kändes cykling som det roligaste man kan göra...not! Men efter en kaffe hemma hos Ricke var jag mig mer redo igen och nu med en sol som titta fram mellan månen stundtals, trevligt!

Nu är det jobb som gäller igen med dagpass Onsdag-Torsdag-Fredag 06:30-19:00. Det blev alltså en väldig kort och jobbig vändning från nattjobb till dagjobb den här gången. Men efter dom här tre dagpassen ser jobbschemat mer trevligt ut resten av månaden. Det blir alltså jobbpendling med någon extrasväng efter jobbet som får bli min träning fram till på Lördag.

Inga kommentarer: