Sidor

tisdag, maj 27, 2014

Jag väljer MTBn...

Hårda kalla vindar gjorde att jag tog till flykt in i djupa skogen för att slippa tråkig vind. Det här är det här som verkligen är bra med MTB...oavsett regn, vinterkyla eller hård vind fungerar det bra i skydd av skogen. Sen är ju möjligheten till trevlig skogsmiljö här runt Märsta riktigt bra eller ännu bättre. Tro eller är nog rätt säker på att om jag bara fick ha en cykel skulle jag välja en MTB. Det blir i alla fall med MTBn jag nu ska jobbpendla i dagarna två nu då det är dagpass Onsdag och Torsdag som gäller.

Har nu fixat till fyra matlådor till kommande två jobbdagar. Kycklingfilé med ugnsrostade rotfrukter, brysselkål, rädisor och svarta oliver(ej med på bild). Frukost äts på jobbet efter jobbpendlingen(siktar på 1 timmes cykling). Turkisk yoghurt med blåbär, hallon, mango, kokosflingor och nötter.


2 kommentarer:

Martin S. sa...

Med MTB kan man ju också leka mer på vägen till skillnad från lvg-hojen som man inte gärna hoppar med, kör över lite rötter eller så.
:-D

Niklas Källström sa...

Hoppa och leka...det är jag för gammal och trött för ;)