Sidor

onsdag, juni 11, 2014

Ett stim med hungriga myggor...

Gårdagens träning satt nog kvar i mina klena ben för idag kändes dom allt annat än pigga. Det blev därför ett lugnt rullpass nere i steningeskogarna mest för att få komma ut i naturen. om nu jag känner mig trött så är myggen inne i skogen desto piggare. Att stanna till lite snabbt för att ta en bild till bloggen är nästan inte att tänka på nu för vips sitter ett helt stim med hungriga myggor på armar, ben och i ansiktet. Nä tacka vet jag vintertid för då är dom små liven inte så kaxiga. Då var svamparna jag cyklade förbi med stillsamma och lugna. Som den oerfarna svampplockare jag är kändes det lite tidigt med svamp redan nu men vad vet jag, kanske helt normalt...

4 kommentarer:

Dessi sa...

Vill ut och cykla NU!

Niklas Källström sa...

Förstår det Dessi men ta det lugnt med läkningen så är du snart där igen.

Henke Nilsson sa...

Du tar grymma bilder Niklas, fattar inte riktigt hur du lyckas med dina fartbilder :)
Vad kör du med för slutartider på dessa bilder?

Niklas Källström sa...

Tack Henke!
Det är ju inte alla som blir så här bra... ;) Vid det här tillfället blev det nog närmare 10 försök innan rätt vinkel och skärpa satt. Slutartid är/blir aldrig samma lika från gång till gång...ta en testbild...analysera och justera inställningarna för önskat resultat.