Sidor

måndag, juni 02, 2014

Upp över Järnberget...

Hemma efter kvällen jobbpendling i ett strålande väder. Det blev utryckningsvägar plus en sväng upp över Järnberget innan jag kunde kliva av cykeln vid porten efter 1 timme. Dusch och nu ett kvällsmål för att fylla på med ny energi till morgondagens jobbpendling. Kvarg med hallon, valnötter, pumpakärnor och riven kokos.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Niklas!
Riktigt kul blogg du har med läckra bilder. Jag är lite intresserad av Count Solo och undrar hur du upplever ramstorleken, stämmer den med ramastorlekarna till 26"? Jag är 180cm lång och har grenmått på 85,5cm. Enligt Rose hemsida ligger jag mellan M och L. Har du något råd här?
/Andreas

Niklas Källström sa...

Tack! Jag själv är 178cm lång med ett grenmått på 84cm. Kör med storlek medium på ramen och den borde även passa dig. Av egen erfarenhet väljer jag alltid den mindre storleken om jag är precis mellan två storlekar. Heller en lite ram än en som blir för stor och klumpig.

Bor du i närheten av Märsta är du välkommen att provcykla min Count Solo för att känna på ramstorlek medium.

Anonym sa...

Tack för erbjudandet! Det gör jag gärna vid tillfälle. Jag bor i Uppsala, så det är ingen lång resa. Dock är det lite si och så med finanserna just nu, men när kapitalet finns och jag ser om det fortfarande finns ramar kvar hos Rose, så hör jag gärna av mig igen för att ordna en provtur.
/Andreas