Sidor

lördag, augusti 16, 2014

Det rullar på...

Eftersom jag inte orka uppdatera bloggen igår så kör vi både båda dagarna här och nu. Mer eller mindre "alla" verkar ju vara uppe och köra CV om man kollar runt på lite olika sociala medier. Själv roade jag mig med ett 3-timmars distanspass på skogs- och grusväg plus lite endurospår mitt på dagen. En lagom uppvärmning inför mina nattpass som jag har framför mig nu Lördag-Söndag-Måndag.
Å så tar vi fredagens träning...90 minuter snabbdistans med ett par MAXspurter mot slutet. Enkelt och effektivt upplägg där dom där MAXspurterna ger lite extra krydda till passet. Träningen rullar på rätt bra nu och blir av utan någon större ansträngning vilket känns skönt. Ska väl också börja stoppa in lite styrketräning ett par dagar i veckan som komplement och ge lite variation i min träning precis som förra vintern. Men några veckor till ska jag försöka hålla mig borta från SATS med att nöta på som nu med min träning ute på cykel.

Inga kommentarer: