Sidor

onsdag, augusti 06, 2014

Helt ny och färskt uppkörd...

Kan väl lika bra börja med gårdagen som jag aldrig orkade uppdatera bloggen med. Åskskurar mitt på dagen gjorde att jag drog in på SATS för ett pass styrketräning. Vädret blev bättre efter bara någon timme så kvällen bjöd på ett intervallpass ute på landsväg med recern på kvällen timmen långt.

Nu idag blev det tillbaka in i skogen med MTBn igen och endurospåret. 2 timmar jobbiga slingor av endurospåret inne i en varm skog gjorde sitt för att trötta ut hela kroppen effektivt. Dagen till ära så hittade jag på en helt ny och färskt uppkörd slinga som var riktigt teknisk jobbig och svår. Körde HT idag men inne på den här nya slingan saknade jag min FS att mata på med över sten- och rotmattor. Det var dagens träning så nu återstår det bara att ladda om till morgondagens träning med mat och vila.

Inga kommentarer: