Sidor

måndag, augusti 25, 2014

Mycket svamp i skogen nu...

Ute i skog och mark igen efter ett par dagar med noll träning på grund av en krånglande rygg. Inte helt hundra men det går åt rätt håll tror jag i alla fall...men i väntan på bra rygg igen får jag nöja mig med lite lugnare cykling. Egentligen känner jag inte av den stela ryggen under själva cyklingen utan det är först när jag kliver av och ska sträcka på mig...vilket inte är helt lätt. Men om kroppen är gammal och trött så är det desto piggare i skogen nu efter lite regn, grönt och fint med en massa festliga svampar överallt.

2 kommentarer:

Katja sa...

Den översta är ju tom ätbar, tror den andra är det med ;) Synd på ryggen, krya!

Niklas Källström sa...

Jag lät alla stå kvar då mina svampkunskaper inte är dom bästa :)
Tack Katja!