Sidor

onsdag, augusti 27, 2014

Ny däck...

Dagens fix å trix nere i garaget blev ett däckbyte efter att ha sovit ut lite efter nattpasset på jobbet. Av med däcken Mavic Crossroc Roam som min Rose Count Solo 3 hardtail leverans med. Nu är istället ett par Continental Race King 2.2 monterad vilket gav ett liten nätt viktbesparing på 466 gram. Har även varit ute och känt lite på dom nya däcken med en timmes cykling på grus- och skogsvägar. Det får bli en längre runda imorgon efter en natt med riktig sömn.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Kör du tublöst eller med slang?

Niklas Källström sa...

Kör med slang.

Anonym sa...

Har kört med Raceking under sommaren men nu när det blivit lite fuktigt igen har jag bytt till Nobby Nic.

/Mikael S

Niklas Källström sa...

Men lite tur klarar jag mig med mina Race King fram till att dubbdäcken åker på :)

Mr.Underbetald sa...

Var det inte du som sa att man INTE skulle köra på Race King?? Typ bara värdelösa amatörer som använder sådana däck. :)

Niklas Källström sa...

Nä nu tror jag du blandar ihop mig med någon annan ;)