Sidor

lördag, augusti 02, 2014

Träningen rullar på...

Ännu en dag med bra träning i ett riktigt fint sommarväder på bilfria småvägar i Roslagen. Höll ett bra och jämt tempo fram till mitt korta stopp på Lunda Livs för en kall Cola. Precis när jag var klar för att rulla igen kom ett gäng från cykelklubben för att fylla på vatten lite snabbt så jag hände på mot Väsby. Det var faktiskt ett bra tag sedan jag tränade ihop med klubben på dom gemensamma träningarna men det var sig likt...efter bara 5 minuter i första backen var den alltid ryck- och dragvilliga Vindal framme i klungan och gjorde kaos med fartökning och sen var det full fart framåt som gällde och vips var vi bara 5 kvar. I Skrattbacken slog vi av på tempot och väntade in resten så vi kunde hålla ihop fram till Skånela där jag och Vindal tacka för oss och vek av mot Märsta med dom andra fortsatt till Väsby. Tillbaka i Märsta bjöd Vindal på kaffe och trevligt snack på uteplatsen innan jag rullade sista biten hem för en sval dusch och mat. Lite drygt 3 timmar i effektiv rulltid blev dagens facit.

Inga kommentarer: