Sidor

måndag, augusti 04, 2014

Tror knappt det är sant...

Dagens träning blev rätt lik gårdagens med ett glass och läskstopp på Angsjö men med lite mer rulltid som slutade på 3:35. Riktigt varmt inne i skogen idag så att komma fram till Ängsjö kändes skönt och få något kallt och läskande i sig. Men tillbaka till gårdagen...under min väg mot Ängsjö kom på att jag bara hade kort och inga kontanter med mig och att caféet inte tar kort kändes bekant. Väl framme frågade jag direkt om det gick bra att betala med kort vilket det inte gjorde precis som jag hade på känn, klantigt av mig att inte ha med lite kontanter vilket jag alltid brukar ha. Men damen bakom disken förklarade vänligt att visst skulle jag fika, -det är bara att skriva upp ditt namn och mobilnummer här i boken så betalar du nästa gång eller så sätter du in pengarna på vårt PG. Alltså! man tror ju knappt det är sant att något sådant här kan hända 2014 men det var det visst. Trots att det hade gått bra att sätta in pengarna på PG kändes hennes vänlighet klart värt ett nytt besök idag för att betala min skuld och så blev det som sagt. Förutom att det är ett charmigt café i gammal stil så är det billigt också, 1 cola och 1 glass för 22 kr.

3 kommentarer:

Patrik Skolling Möller sa...

Jag har gjort samma lika. Som på den gamla goda tiden. :)

Nypan sa...

Det där fiket är en riktig pärla. Dit ska jag cykla nån dag igen, eller rättare sagt stanna till eftersom jag brukar cykla förbi när jag kör min cross runda som går förbi där.

Niklas Källström sa...

Ja det är rätt trevligt att det fortfarande går att göra som gamla goda tiden.

En riktig pärla är så sant Nypan.