Sidor

fredag, september 05, 2014

Paketleverans...

Idag kom mitt lilla paket från Rose med 2 stycket växelöron till min Rose Count solo som råkade ut för ett mindre haveri i måndags ute i skogen. Vet inte riktigt vad som hände men tvärstopp blev det och kedjan drog med bakväxeln upp och knäckte till växelörat. När jag mejlade Rose på tisdagsmorgonen om mitt lilla missöde och mitt behov av nytt växelöra fick jag till svar "såg det på bloggen igår, två växelöron är på väg till dig". Kan inte annat än vara tacksam för den fina uppbackning och service jag får av RoseBikes genom vårt samarbete. Stort tack till Jenni, Mats, Thomas och alla andra jag har haft kontakt med hos Rose genom åren.

Montering av växelöra blir först imorgon då kedja och kassett ska få ligga och gotta till sig i ett lysfotogenbad över natten. Lika bra att ge cykeln en riktigt omgång med puts å fix när jag ändå håller på och har tid. Efter paketleveransen blev det en kort sväng ut i skogen för att få aktivera kroppen lite efter ett gäng timmar i soffan.

Inga kommentarer: