Sidor

söndag, september 21, 2014

Rose Xeon Disc DX 1850...

Nu nästan en veckan där jag hållit mig under radarn och inte orkat uppdatera bloggen. Uppdaterar idag men sen blir det några dagar till med trolig noll uppdatering då det mest är jobb och kurs som gäller. Gjorde skärmcrossen klar idag med mina nya hjul som kom i veckan så den är redo för träning. Nu med dom nya hjulen Rose Xeon Disc DX 1850 har jag två hjulpar till den, ett par med dubbdäck och ett par med släta däck. Smidigt så att kunna väldigt snabbt skifta mellan släta däck<-->dubbdäck vid väderomslag. Continental Grand Prix 4 Season blir däcken jag nu kommer rulla på fram till att det är dags att skifta till dubbdäck. Ny kassett, kedja, nya 48/39 Stronglight framdrev. Jag är nu redo för en höst/vinter med regn, rusk och snö.

Inga kommentarer: