Sidor

söndag, oktober 19, 2014

Två bra träningspass...

Bjuder på några bilder från helgens träning, mindre blött igår lördag än idag söndag efter nattens regn. Lördagens 110 minuter uppe i endurospåren vid Arlanda blev ett jobbigt träningspass i ett bra tempo. Dagens träningspass körde i ett mer lugnt tempo på skogs- och grusvägar men med en liten tempoökning mot slutet, 17 minuter i tröskelfart innan jag rullade lugnt sista biten hem genom Märsta.

4 kommentarer:

Martin S sa...

Höst när den är som bäst :-)

Niklas Källström sa...

Precis, alla årstider har sin charm.

Anonym sa...

Funderar på en count solo 2 till vinterhoj, vad åker du på för stl och hur lång är du? Jag är 185resliga cm då borde jag gå på en L.. Är du nöjd fö?

Niklas Källström sa...

Jag har en medium och är 178 cm lång med grenmått 84 cm. Ja en large låter rätt för dig.

Mycket nöjd och även jag kommer köra med min som vintercykel. Jag lör allt från tekniskt svåra endurospår och snabba skogs/grusvägar och Count Solo passar toppen till allt utan att göra bort sig.