Sidor

fredag, oktober 24, 2014

Viktträning och intervaller...

Veckans träning så här långt har fördelats på jobbpendling med skämcrossen plus två pass nere på SATS med intervaller på testcykel och viktträning. Det märks att det går mot kallare tider nu för jag har fått plocka fram vinterjackan och tjockare cykelbyxor för att inte frysa på morgonen och kvällarna hem. Men desto skönare att fä ställa sig i en varm dusch efter frisk och uppiggande pendlingen.

Eftersom min viktträning under sommaren har varit mer eller mindre lika med noll blir det lätta pass nu till en början. Krånglar inte till det utan kör med samma lika upplägg som förra vintern då jag höll mig till minst 20 reps/set. Precis som tidigare kör jag med kort(30-45 sekunder) vila mellan varje sett och max två övningar/muskelgrupp. Kör även hela kroppen varje gång.

Inga kommentarer: