Sidor

söndag, januari 25, 2015

Nu rycker vi...

Bjuder väl på lite bilder från dom senaste tre dagarnas träning som blev distanspass alla tre. Börjar bli bra fart i träningen igen med ett sug att få komma snart igen på cykeln vilket känns bra efter en tid med mindre bra motivation. Blir också mest bara träning med MTBn då det känns så skönt att kunna välja träningsrutter där det är mer eller mindre bilfritt. Speciellt nu när dom fina småvägarna i Roslagen inte är bäst plogade med följd att man behöver ligga så långt ut i vägbanan vilket inte känns säkert tycker jag. Nä tacka vet jag bilfria skogs- och utryckningsvägar här runt Arlanda och bort mot Väsby. 

Femte bilden här...jag gör en hård inbromsning för att snabbt plocka fram kameran ur ryggfickan för en snabb bild innan grabbarna är för långt bort, då kommer...nu rycker vi! följt av glada tillrop från grabbarna...2 minuter senare har jag lyckats jaga mig ikapp med +90% puls precis lagom till en backe...det här är verkligheten för kamerakillen under ett träningspass.

2 kommentarer:

Ricke sa...

Grattis killen!

Niklas Källström sa...

Tack! snart är jag ikapp dig :)