Sidor

lördag, januari 31, 2015

ROSE BikeTown München...

Ni som läser bloggen har väl knappast undgått att jag har ett samarbete med Rose sedan några år tillbaka. Ett samarbete jag är väldigt tacksam över med tanke på den support jag fått av Rose. Mindre roligt är att jag blivit träffad av en otrevlig förkylningsbacill som gjort mig sängliggandes ett par dagar nu. Mer roligt då är att Rose nya konceptbutik i München blev utnämnd till årets butik i Tyskland.

– Innovation och mod har gjort ROSE BIKETOWN München till “Årets Butik” enligt HDE (German Retail Association) i kategorin “Out of Line”. Butiken belönades tack vare den unika kombinationen av traditionell butik, digital media och näthandel. ROSE’s konceptbutik vann en av de fyra kategorierna som HDE årligen premierar.

Huvudidén med den nya konceptbutiken är att konfigurera cyklar enligt kundernas önskemål. Det finns 20 surfplattor i butiken med vilka kunderna kan konfigurera sin drömcykel, för att den skall vara perfekt när det gäller kundens användningsändamål, ergonomi, budget och tekniska önskemål. På det här sätter erbjuder ROSE inte bara cykelkonfigurationer på nätet, utan också i sin butik. Kunderna kan påbörja konfigurationen av sin drömcykel hemma och slutföra den tillsammans med en professionell rådgivare i BIKETOWN.

Konceptbutiken i München som öppnades i oktober 2014, är den andra butiken från cykelexperterna ROSE. Den första butiken finns i Bocholt, vid ROSE’s fabrik. ROSE’s VD Thorsten Heckrath-Rose är mycket stolt över utnämningen: “Detta är en enorm framgång för hela teamet. Vi har skapat ett unikt koncept som blandar den digitala världen och e-handel med traditionell handel. Nu är det inte bara cykelbranchen som kan se upp till vår verksamhet, utan även butiker i Tyskland inom andra branscher.”
Prisutdelningen ordnades den 27.1.2015 i Berlin. Segern i kategorin “Out of Line” stod mellan ROSE BIKETOWN München, sportbutiken “Stadium” i Hamburg och Europas första “Weber Grill” konceptbutik i Berlin.

2 kommentarer:

HaglöfsBrassen sa...

När åker vi ner på ett studiobesök? 😃

Niklas Källström sa...

Du är för sent ute... ;)