Sidor

onsdag, mars 11, 2015

Iskallt vatten upp till vaderna...

Dagens cykling gick i temat leta-nya-stigar/endurospår-bakom-Arlanda och blev en jobbig historia med trötta ben sista biten hem. Riktigt tungtrampat bitvis långt in i skogen där maken fortfarande är blöt ock tung. Att sen underlaget bestod av tjock mjuk mossa där enduroåkarna jobbat sig fram och tillbaka mellan träden, puh! Kan även meddela att vattnet i bäckar inne i skogen inte hunnit bli värst varm än...kom fram till en bäck med endast en smal planka som övergång och tveka först...30 sekunder stod jag med iskallt vatten upp till vaderna, brr! Inte blev det direkt varmare om fötterna av fartvinden sista biten hem på snabba grusvägar. Men det är sådana här festliga tillställningar ute i skogen som ger träningen ytterligare en dimension.

2 kommentarer:

Mattias sa...

Hej, hur är dina Jumbo Jim i storlek? Har också en Tusker fast med Vee H-Billie däck. Dom är väldigt stora mot fälgen, försökte med lättare slangar men dom blev väldigt oformliga och det gick inte att få fast däcket mot fälgkanten.

Niklas Källström sa...

Har inga 4" däck att jämföra Jumbo Jim med så det är svårt att svara på. Men jag hade inga problem med att få fast däcket med 3" slang. Dock ska det väl tilläggas att med originalslang känns däcket mer stabilt och fyller ut med mindre lufttryck. Är faktiskt tillbaka med originalslang efter en punktering.