Sidor

söndag, mars 15, 2015

Mindre nöjd med min Garmin 920XT...

Bjuder väl på ett gäng bilder från helgens träning i skog och mark. Två träningspass med 29:an och ett med fatbiken är fördelningen mellan mellan cyklarna. Igår med fatbiken blev det endurospår långt in i djupa skogen för att titta till mitt lilla sommarresidens på två hjul. Alltid lika varmt välkomnande där den står och glänser redo för att flytta in i. 

Tillbaka på styrstammen är min Garmin Edge 800 eftersom  min Garmin 920XT inte lever upp till min förväntningar vad gäller funktionen Auto Pause där jag valt "vid stopp". Jag har verkligen försökt med allt "återställa enheten" - "radera användardata" - återställa alla standardinställningar" med mindre lyckat slutresultat. Seg(mer än 10 sekunder ibland) att stopp tiden vid rörelsestopp och trots att klockan ska starta direkt vid rörelse efter stop kan jag nu gå 10-20 meter innan den reagerar på rörelse. Senaste träningspasset med den ville den inte reagera på rörelse så läge jag inte kom över 5-6 km/h oavsett hur långt jag förflytta mig. Kolla även då in inställningarna direkt där ute i skogen och det var mycket riktigt inställt på Auto Pause --> vid stopp. Då var jag allt annat än lycklig på den där Garmin 920XT kan jag meddela och det var nära att den gick sitt öde till mötes mot en sten. Då är det annat med min Garmin Edge 800 som reagerar som en kobra vid stopp eller rörelse efter stopp. Jag är verkligen inte nöjd med min Garmin 920XT just nu.

Inga kommentarer: