Sidor

måndag, mars 23, 2015

Ny cykel, Rose Dr Z 2 2015...

Då är min tredje cykeln levererad från Rose som jag ska använda i år. Tredje cykeln och tredje MTBn för i år så det kommer bli mycket cykling i skog och mark i år alltså. Den här gången innehöll leveransen en Rose Dr Z 2 2015 som även den fått en helt ny ramgeometri(lägre styrhuvud och kortare kedjestagslängd bl.a.) till i år precis som min Mr Big jag fick för ett par veckor sedan. 29" hjul och 100mm slag fram och bak med låsning från styret vilket gör att Rose Dr Z känns som en riktigt vass långloppscykel. Nu har jag bara hunnit med Fram och tillbaka från skogen för att ta dom här bilderna på Dr Z men sittställningen kändes perfekt direkt. Fick stanna till och sänka sadel ca: 5mm men i övrigt känns allt toppen! Den här Dr Z modellen är utrustad med DT Swiss gaffel(DT Swiss XMM One Piece Mag O.L) och bakdämpare(DT Swiss X313 O.L.D) som blir helt stumma när jag låser dom vilket uppskattas stort. Får väl helt enkelt återkomma med mer om cykeln efter några träningar på den. Men färgkombinationen svart/silver som min Dr Z har är riktigt snygg tycker jag och även dom som redan hunnit få en tjuvtitt på den. Tredje cykeln från Rose i år så jag får än en gång tacka för samarbete jag har tillsammans med Rose sedan några år tillbaka.

Inga kommentarer: