Sidor

söndag, mars 01, 2015

Omloppsbana runt jorden...

Då är två dagars träning gjorda med fatbiken upp i endurospåren runt Arlanda och jag kan inte annat än säga, fan va det är roligt med dom här feta däcken. Bärkraften i dom här feta däcken kommer verkligen till nytta nu när det bitvis är riktigt mjukt och blött i endurospåret. Som idag när jag bara vek av från spåret och ut i blöt mjuk mossa utan att sjunka ner för att komma runt ett riktigt vattensjukt parti. En annan sak jag lärt mig under dom här två dagarna med fatbiken är att dom här feta däcken är duktiga på att dra med sig vatten, grus och jord upp upp i luften. Som idag...ut från ett skitigt endurospår på en utryckningsväg med snabb fartökning och då var det inte långt bort att jag lyckades få iväg leran som släppte från däcken i en omloppsbana runt jorden. Nu ser jag verkligen fram emot ett upptorkat(framåt Maj kanske) endurospår att få nöta på i några timmar med den här roliga cykeln.

Inga kommentarer: