Sidor

torsdag, mars 12, 2015

Rose Mr Big 2...

Så där ja, då blev den andra av årets nya cyklar jag kommer bli berikad med genom mitt samarbete med Rose. Den här leveransen innehöll en Rose Mr Big 2 och jag kan inte annat än vara mer än nöjd då den överträffar alla mina förväntningar på Mr Big som till i år kommer med en helt ny ram. Imorgon blir det premiärtur för att få känna på den här 29 tummaren i skog och mark.

4 kommentarer:

Katja sa...

Dessa snabbkopplingar alltså, snygga men sitter åt helsike fel på min racer.

Niklas Källström sa...

Ja dom hamnar på fel sida :) inte dom lättaste men jag gillar dom då det är så enkel att få handtaget rätt efter åtdragning.

Anonym sa...

Great Bike! nice choice, im going for this aswell but size is yours? heigh? Im 1,92 and i doubt between L or XL.

Niklas Källström sa...

Thank you!
I have a medium and I'm 178cm.